***

   Участието в тренировките е само с предварително записване. Можеш да запазиш или отмениш участие до края на абонаментната си карта, като използваш календара по-горе. Повече информация как работи приложението за записване в тренировките ще намериш тук. Ако си възпрепятстван(а) да запазиш или отмениш час онлайн, можеш да го направиш с обаждане на телефон 0882 080 992 между 9:00 и 20:00 ч. всеки ден освен неделя.

   Максималният допустим брой участници в тренировките е 12, а в индивидуалните часове в малка група – 5. Ако се налага да отложиш тренировка, молим да се отпишеш от нея, дори да е в последния момент. Често има други желаещи, които ще могат да се възползват от мястото ти.

   Тренировките се провеждат при поне трима записани участника. В случай, че този брой не е достигнат, ще те известим за отлагането на трернировката до един час преди предвиденото начало.

   Всички занимания се провеждат в студиото “Здрави заедно” на ул. “Св. Св. Кирил и Методий” 16, гр. Несебър. Продължителността на тренировките е 45 минути, освен ако не е посочено друго. Продължителността на индивидуалните часове в малка група е 60 минути.

***

ОПИСАНИЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ ТРЕНИРОВКИ

ПОДРОБНОСТИ ЗА АБОНАМЕНТИТЕ И ТЕХНИТЕ ЦЕНИ

ЗАМРАЗЯВАНЕ НА АБОНАМЕНТ

***