***

   Това е програма за запазване на участие в тренировките, организирани и ръководени от Елена Паликарска на адрес ул. “Св. Св. Кирил и Методий” 16 в гр. Несебър.

   Участието в тренировките е само с предварително записване. Можеш да запазиш или отмениш участие до края на своя абонамент, като използваш календара по-горе. Повече информация как работи приложението за записване в тренировките ще намериш тук. Ако си възпрепятстван(а) да запазиш или отмениш час онлайн, можеш да го направиш с обаждане на телефон 0894 408 499 между 9:00 и 20:00 ч. всеки ден освен неделя.

   Максималният допустим брой участници в тренировките е 12. Ако се налага да отложиш тренировка, трябва да се отпишеш от нея, дори да е в последния момент. Често има други желаещи, които ще могат да се възползват от мястото ти.

   Тренировките се провеждат при поне трима записани участника. В случай, че този брой не е достигнат, ще бъдеш известен(а) за отлагането на трернировката до един час преди предвиденото начало. Продължителността на тренировките е 45 минути, освен ако не е посочено друго.

***

ЗАМРАЗЯВАНЕ НА АБОНАМЕНТ

***