fbpx

Опитът ми през последните 10 години показва, че много повече от половината клиенти, с които работя, дори след първоначален успех, не успяват да задържат постигнатите резултати. А официални изследвания сочат, че това са 80-90% от хората.

Но защо се случва така и как да помогна на желаещите да постигат целите си и да задържат резултатите; да живеят по-спокойни, по-щастливи и по-удовлетворени? Като сертифициран треньор към Precision Nutrition, знам, че хранителните режими и тренировъчните програми са само малка част от пълноценната промяна. За да могат режимите и програмите да бъдат ефективни, човек тряба да знае как се изграждат навици.

По време на майчинството използвам част от времето си, за да се задълбоча върху темата. Освен че чета книги и изследвания, карам курс в областта на промяна на поведението и прилагам наученото с малък брой дами от общността Здрави заедно.

В началото на месец ноември проведох семинар за изграждане на постоянство, който беше последван от десетседмичен експеримент. По желание на участниците, продължаваме работа за истинска, дълготрайна промяна чрез изграждане на навици.

Според изследователи, 40% поведението ни всеки ден е базирано на навици. Това са малки решения и действия, които изпълняваме най-често несъзнателно. Животът ни е сбор от навици. Дали сме във форма или не, дали сме щастливи и успешни – всичко това е резултат от навиците ни. Мислите и действията, които имаме многократно през деня оформят човека, който сме, нещата, в които вярваме и личността, която показваме. (1)

Ето защо, за да получиш трайна промяна чрез хранене и движение, първо трябва да се научиш как да променяш навиците си.

Щастлива съм да обявя, че имам с какво да помогна в тази посока – семинарът “Силата на навика”

По време на семинара ще обсъдим:

  • какво представляват навиците;
  • какви са основните пречки, за да променим старите и да изградим нови;
  • как да правим това, което казваме, че искаме да направим;
  • как да намерим истинска, дълготрайна мотивация;
  • как да изградим конкретен план за действие.

Всички участници в семинара ще имат възможност да се включат в десетседмично предизвикателство за изграждане на навици и да направят важна крачка напред към промяната. Важно условие, за да се включиш в предизвикателството е да си присъствала на семинара. Ако много желаеш, но няма възможност, свържи се с мен (info@zdravizaedno.com), за да обсъдим вариантите.

Не претендирам, че мога да ти дам всички отговори и решения, но простите и лесни крачки, които ще споделя са отличен начин да започнеш да изградаш устойчива промяна и да усетиш напредък и удовлетворение по пътя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *