fbpx

Случвало ли ти се е да спреш да ядеш сладко за няколко дена, само за да погълнеш цял шоколад след това? Или пък да намалиш храната, но след известно време отново да се уловиш, че похапваш повече отколкото имаш нужда? А може би усещаш, че да пиеш по няколко кафета ежедневно не ти влияе добре, но не намираш друг начин да си в кондиция?

Разбирам те добре преди години бях в това положение. В момента 99% от жените, с които започвам работа, споделят неуспех в борбата с неустоимите желания. Прилагаме воля и дисципина, въздържаме се, но след това се нахвърляме и прекаляваме. Волята и дисциплината са необходими, но изчерпаеми качества. Особено когато се налага да ги използваме много пъти през деня. Моят подход е различен, той е мирен. Благодарение на него, жените успяват да преодолеят неустоимите си желания още в първите седмици на съвместната ни работа.

В това видео споделям какво представляват неустоимите желания, защо е толкова трудно да ги променим и кой е мирният подход за тяхното овладяване.

Изгледай го внимателно. В края на материала имам предизвикателство за теб, което да ти помогне веднага да започнеш да действаш. Информацията не се равнява на трансформация, така че време е за действие!

А сега е време да споделиш с мен най-важното нещо, което научи от това видео и следващата крачка към твоята промяна. Пиши в коментарите под видеото или ме отбележи в социалните мрежи – Фейсбук или Инстаграм.

Ако имаш приятелка, колежка или познаваш друга съвременна жена, за която този материал ще е полезен, сподели го с нея. Промяната се случва по-лесно, когато действаме заедно. #заеднонапред

С вяра в теб и твоята промяна:

Ася

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *