fbpx

Тази година, по повод 8-ми март, ще подаря един час танци на жените в Габрово. Не е нужно да имаш опит или „да можеш“ да танцуваш. Необходимо е да си любопитна и смела да опиташ.

Въпреки че в момента провеждам предимно персонални тренировки в Габрово и онлайн програми за жени в България и чужбина, моята страст към танците не стихва. След известна почвика, имам нужда отново да я споделям с останалите.

Освен майка, аз съм персонален треньор, консултант по хранене, специалист по изграждане на устойчиви навици и хореограф. Танцувам от 10 годишна, преминала съм през различни стилове и съм завършила бакалавърска степен по „Хореография на вариететни танци и шоу-програми“.

Нося танца и движението в сърцето.

Професионалният ми опит започна през 2002 година като фитнес-аниматор и помощник-хореограф към немската туристическа фирма Реветуристик. През 2006 продължих като танцьор в балета на Нина Козина „Арт денс“. През 2011 година бях един от първите сертифицирани Зумба-инструктори в България. Лиценз, който получих в Италия и поддържах до 2015 година. Благодарение на опита си и многобройните курсове и квалификации (в различни области, свързани с движението), аз се научих да преподавам различни видове танци просто, лесно и забавно.

Ако си в Габрово на 6. март (петък) и обичаш да танцуваш, заповядай в зала „Канго Фит“ зад блок Дунав 2. Очакват те разноообразни стилове като салса, регетон, бачата, рок енд рол, ориенталски, диско и др. Събитието е подходящо и за дами, които никога не са танцували.

На страницата на събитието ще споделя предварително някои от основните стъпки, песни и ртими, които те очакват. На разположение съм за въпроси, коментари и музикални желания. Пиши ми в коментарите или чрез лично съобщение тук.

Да се забавляваме! 💃🤸‍♀️✨

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *