fbpx

Програма за жените с опит в тренировките, които искат да стимулират тялото си да гори повече мазнини в ежедневието. Изискват се добра техника и базова кондиция.

Метаболитната програма ще ти помогне едновременно да гориш мазнини и да поддържаш мускулите си без да се преуморяваш.

Тренировките са с висока интензивност, продължителност 20 минути (със загрявката и разпускането) и се изпълняват 2-3 пъти седмично. Те следват умен, ефективен и безопасен подход, който предизвиква тялото да гори повече мазнини между 24 и 48 часа след тренировката. Адекватното възстановяване и внимателното и постепенно надграждане те води към желаните резултати без да претоварване и без риск от контузии.

Програмата е подходяща за жени с опит в тренировките. За повечето от упражненията са небходими тежести. За да се включиш в метаболитната програма е необходимо да си преминала програмата за базова кондиция или тест, чрез който да установим дали кондицията ти е подходяща.

Продължителността на програмата е 12 седмици, но всяка участничка може да я изпълнява самостоятелно в собствено темпо. Три пъти седмично има тренировки на живо, в които можеш да се включваш, за да работиш под наблюдението на Ася и да получаваш насоки за техниката.

Следващите тренировки на живо по метаболитната програма започват на 04.10.2021 г.

Не знаеш откъде да започнеш? Свържи се с мен чрез формата по-долу и сподели какъв опит имаш с тренировките и упражненията и каква е целта ти. С удоволствие ще ти съдействам да избереш най-подходящата програма за теб.