fbpx

Приятели,

Както много от вас вече знаят, за мен скоро предстои най-важното събитие в живота: раждането на дъщеря ми. Благодарна съм, че бременността преминава спокойно и ми позволява да продължа да правя това, което ме прави щастлива: да живея активно и да вдъхновявам хората около себе си да го правят.

През последните години бях напълно отдадена на треньорската си професия, но приоритетите ми се променят. С нетърпение очаквам да се отдам на майчинството и да прекарвам възможно най-много време с детето си. До раждането остават няколко седмици – време, през което възнамерявам да си почина и да се подготвя за промяната. Ето защо, от началото на тази седмица груповите тренировки в студиото продължават с Елена и Таня, а тези в малка група ще води Елена. Програмата и за груповите, и за индивидуалните часове ще продължа да изготвям аз.

Оттеглянето ми като треньор съвсем не означава, че ще спра да работя за своята кауза: повече здрави, активни, помагащи си хора. Ще продължа да възпитавам чрез личен пример всички около мен и най-вече детето си. Вярвам, че промяната ще ми даде възможност да развия работата си от разстояние – проект, за който все не ми оставаше време през последните години. Въпреки това ще оставя всичко да се случва естествено, органично, в своя нормален ход.

Оставам в контакт с всички чрез нашия уебсайт, страницата и групата във Фейсбук и профила ни в Инстаграм, където ще продължа да публикувам това, което смятам за полезно и интересно, свързано с активния начин на живот, чистата храна, положителното мислене.

Искрено ваша:

Ася