Програма за жените, които обичат да се развиват и да предизвикват тялото си. Резултатът е повече издържливост при преходи в планината, зимни спортове и спортни предизвикателства. Тази програма е и допълнителна крачка за намаляване на подкожните мазнини.

Програмата “3D-сила” ще ти помогнe да изградиш издръжливо тяло чрез триизмерни средно- и високоинтензивни натоварвания, както и усъвършенствани упражнения за корем.

За да се включиш в тези тренировки, желателно е да имаш изграден навик за трениране, добра базова кондиция и мобилност, както и техника в основни упражнения като непример “клек”, “тяга”, “напад”, “лицева опора” и “гребане”. Тези упражнения, както и изграждането на добра базова кондиция, се постигат в базовата програма.

Целите на програмата “3D-сила” са участничките да надградят уменията, изградени в базовата програма, и да се подготвят за по-предизвикателни движения от ежедневните. Тренировките в “3D-сила” са със средна и висока интензивност, с продължителност 30 и се изпълняват 3 пъти седмично.

Тренировките са предизвикателни и изискват адекватно възстановяване. Въпреки това са с внимателно и постепенно надграждане, за да може тялото да се адаптира и да не се преуморява.

Продължителността на програмата е 12 седмици, но всяка жена може да я изпълнява самостоятелно в собствено темпо.

Внимание: За да започнеш тази програма е необходимо е да си преминала през програмите “Силен корем” и “Базова програма”. Активирането на корема трябва да ти е отлично познато и да можеш да го изпълняваш като по навик. За участието в “3D-сила” също така се изисква да преминеш през тест, чрез който да проверим дали кондицията ти е подходяща за програмата.

За да се включиш в програмата е необходимо да имаш активен абонамент. Подробности за абонаментните планове  в студио “Здрави заедно” ще намериш тук.

Не знаеш откъде да започнеш? Свържи се с мен на info@zdravizaedno.com, сподели какъв опит имаш с тренировките и упражненията и каква е целта ти. С удоволствие ще ти съдействам да избереш най-подходящата програма за теб.