fbpx

   Изминалата година донесе промени и предизвикателства. Радостни сме да споделим по-интересните от тях, както и да ви подготвим за новостите, които предстоят през 2017.

Нова зала, нов късмет

   Точно преди година трескаво подготвяхме най-сериозната промяна в работата си до момента: новото студио “Здрави заедно” в Несебър. Очакванията се оправдаха – удобната локация и възможностите на залата позволиха на много повече хора да се присъединят към тренировките.

   През есента отвори врати и приемната за клиенти – важно допълнение към студиото, което помогна да организираме процеса по-добре.

Нашият екип

   Безспорно най-приятната и позитивна промяна през 2016 бе увеличаването (всъщност, утрояването) на компактния ни екип. Трудно е да опишем колко радост и облекчение донесе включването на Елена – през тези няколко месеца тя не само доказа качествата си като треньор, но успя да разработи и наложи своята авторска тренировка “Боди балет”. Таня, Невена и Маргарита – всяка със своя собствен чар и умения – допълниха усилията ни и помогнаха много да развием идеите си на друго ниво.

   Тук е моментът да споменем и нашите приятели, които се трудиха от разстояние и от чиято работа зависи нашият имидж и присъствие в интернет. Ина, Кирил и Георги, благодарим ви от все сърце и нямаме търпение за следващия голям проект.

Курс за нови участници и премия “Доведи приятел”

   Интересът към студиото привлече нови лица и за наша радост много от тях превърнаха тренировките в част от своето ежедневие. Курсът “Нов участник” донесе плавен преход, сигурност и грижа в най-важните първи стъпки – цели, които си поставяме от самото начало. През 2017 предстои да го обогатим и направим още по-привлекателен, така че всеки желаещ да се запознае пълноценно с подхода ни.

   Акцията “Доведи приятел”, която съпътстваше “Нов участник”, също успя. Всеки от курсовете включваше участници, насочени към нас от свои приятели, които от своя страна бяха възнаградени с 50% отстъпка от абонаментната такса.

По света и у нас

фотография © Владимир Петков

   Няколко събития извън студиото помогнаха особено да популяризираме идеите и работата си. Лекцията на Ася по време на семинара “Физкултура” и последвалите две участия в предаването “Здравето отблизо” по БНТ бяха нови, интересни и много приятни преживявания. Те ни предизвикаха да дадем най-доброто от себе си и ни срещнаха със страхотни и вдъхновяващи личности.

Сила, Фитбол, Боди балет…

   Промените в залата и екипа позволиха да обновим тренировъчната програма с по-разнообразни часове. Традиционните “Сила и кондиция” бяха разделени на силови и метаболитни тренировки, които допълнихме с тренировки с швейцарска топка. За по-добра стойка, гъвкавост и грация добавихме часове като “Боди балет” и “Йога.

Библиотека “Здрави заедно”

   На фона на потопа от информация, с който мрежата ни залива, тази година решихме да обърнем малко внимание на добрата стара книга. Скромната ни библиотека вече има няколко потребителя и десетина лайка, очаквайки тихо нови приятели в ъгъла на нашата приемна.

f “Здрави заедно”

   Новата ни страница във Фесйбук имаше нужда от много по-малко време, за да привлече внимание, и това едва ли ще учуди някого. Прекрасните илюстрации в постовете са дело на Невена – благодарим за идеите, вдъхновението и любовта, които вложи във всеки един от тях.

Приключения тук и там

Ще го изкачим – ако се налага и в планк.

   Тазгодишният планински лагер промени представите ни за предизвикателство. Очакваме новата година да ни зарадва с поне толкова интересно преживяване и ще поработим здраво, за да го постигнем. Уикендът за отмора ни отведе на друго вълшебно място, Шерба. Благодарим на всички, които се включиха в тези специални пътешествия – преживяването нямаше да е същото без вас.

Който се учи…

   След като премина Precision Nutrition Level 1 през 2015, тази година Ася се прицели, съвсем основателно, в курса на един от най-добрите институти за сертифициране на треньори в света, PTA Global. Резултатът – 96% успеваемост на финалния изпит – означава зрял и уверен поглед в бъдещето на работата ни. Много от принципите и техниките, заложени в обучението на PTA Global, предстои да приложим на практика в системата на “Здрави заедно” през 2017.

И понеже стана дума… ето някои от новостите за следващата година:

Цели, тренировки, програми и семинари

   Едва ли някой се съмнява, че ще продължим да се променяме и догодина. Подготвяме различен и по-добър подход както към новите участници, така и към героите, с които работим от години.

   Сега е чудесен момент да положите основите на нови начинания, да си поставите цели и да припомните мечтите си. Начинът, по който ще го направите, има голямо значение за крайния резултат от усилията ви. По думите на световноизвестния специалист в тази посока Браян Трейси, “Хората с ясни написани цели постигат много повече за кратък период от време, отколкото хората без такива въобще могат да си представят.”

   По този повод, през първата седмица на 2017 ще организираме сесии “Постави си цел”, на които ще покажем лесен начин да определите своите цели и стъпките, необходими за осъществяването им. Ако имате активен абонамент, можете още сега да се запишете за една от трите сесии на 3., 6.  и 7. януари.

   Ще се радваме да бъдем в помощ и на онези, които не са тренирали с нас или в момента нямат активен абонамент, така че “Постави си цел” ще са отворени за всички желаещи. В този случай ще трябва да се свържете с нас предварително, за да ви запазим място в системата за записване.

Точка ком

   Отскоро сайтът ни има нов адрес: https://zdravizaedno.com. Промяната е свързана с мащабна реконструкция, която ще направи работата с нас възможна и онлайн.

   Новият ни сайт ще предлага приложения, абонаменти, нива на достъп и възможности за плащане. По тази причина, вече разполагаме с по-високо ниво на сигурност чрез протокола https горе вляво, така че данните ви в системата да са защитени по утвърден световен стандарт.

Приложение за проследяване

© zdravizaedno.com

   Успехът може да бъде измерен, а мотивацията ни често зависи от това да виждаме промяната. Новото приложение за проследяване ще замести таблиците с мерки, които досега получавахте по електронната поща.

   Данните ще са на разположение веднага и онлайн с таблици, графики и възможност за сравнение на снимки “преди” и “след” + процент телесни мазнини, индекс на телесната маса, метаболитно ниво в покой и други екстри, за да следите прогреса.

   Какви ще бъдат резултатите след година зависи от всички ни. Благодарим ви, че бяхме заедно в промяната и през 2016 година: пожелаваме ви здраве и успех ; )